Post Page Advertisement [Top]


Η ειδική εφαρμογή μας στο Excel απλοποιεί τη συμπλήρωση και εκτύπωση της “Ειδικής Απόδειξης Είσπραξης Τέλους Ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση”!

Δομή της Εφαρμογής:

Η εφαρμογή Excel για τη τη συμπλήρωση και εκτύπωση της “Ειδικής Απόδειξης Είσπραξης Τέλους Ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση”, αποτελείται από δύο φύλλα:

1. Στο πρώτο φύλλο, ο χρήστης ορίζει το ύψος του τέλους ανάλογα με την κατηγορία του καταλύματός του και την περίοδο του έτους. Εισάγει μία τιμή για τους μήνες από Μάρτιο έως Οκτώβριο και μία άλλη τιμή για τους υπόλοιπους μήνες.


2. Στο δεύτερο φύλλο, ο χρήστης συμπληρώνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία:
Στοιχεία πελάτη: Όνομα, διεύθυνση, επάγγελμα, κλπ.
Στοιχεία δωματίων: Αριθμός δωματίου, ημερομηνίες διαμονής ανά δωμάτιο και ημέρες διαμονής ανά δωμάτιο. 

Η εφαρμογή συμπληρώνει αυτόματα το κόστος ανά ημέρα και συνολικά, και γράφει το ποσό ολογράφως στα ελληνικά και τα αγγλικά. 

Επίσης, η εφαρμογή έχει αυτόματη αρίθμηση και εισάγει αυτόματα τη σημερινή ημερομηνία (μπορείτε να αλλάξετε τόσο την ημερομηνία όσο και την αρίθμηση)




Πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά της Εφαρμογής:

1. Ευκολία Χρήσης: Η εφαρμογή απλοποιεί τη διαδικασία συμπλήρωσης των αποδείξεων. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τα απαιτούμενα στοιχεία με λίγα βήματα, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

2. Αυτοματισμός Υπολογισμών: Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα τα σύνολα και τα ποσά. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τον κίνδυνο ανθρώπινων λαθών.

3. Διγλωσσική Υποστήριξη: Η εφαρμογή παρέχει όλα τα στοιχεία της απόδειξης αλλά και την ολογραφή των ποσών σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά).

4. Ολοκληρωμένη Απόδειξη: Η εφαρμογή συμπληρώνει και εκτυπώνει αυτόματα και τα τρία στοιχεία της τριπλότυπης απόδειξης (λευκό, κίτρινο, ροζ). Παρέχει επίσης τη δυνατότητα να εξάγετε την απόδειξη σε αρχείο PDF με το πάτημα ενός κουμπιού.

5. Υποστήριξη και Επέκταση: Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια η περαιτέρω παραμετροποίηση χρειαστείτε σχετικά με την εφαρμογή μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

6. Μπορεί να είναι αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας, σε ένα στικάκι ή στο cloud, πχ στο Dropbox

8. Η εφαρμογή δεν συνδέεται στο διαδίκτυο, όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται και παραμένουν εντός του αρχείου

9. Συμβατή με τις desktop εκδόσεις του Excel, από την έκδοση 2010 και έπειτα


Βίντεο της εφαρμογής:

Η παρούσα εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 140 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.


Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib