Post Page Advertisement [Top]


Ανακαλύψτε την Εφαρμογή Διαχείρισης Εσόδων και Εξόδων για Hosts Airbnb! Είστε έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας; Η εφαρμογή μας στο Excel είναι η λύση που χρειάζεστε για να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδά σας με ευκολία και ακρίβεια.

Η εφαρμογή μας στο Excel είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους hosts Airbnb να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα οικονομικά τους. Με εύχρηστη καταχώριση και δυναμικές αναφορές, μπορείτε να παρακολουθείτε τα έσοδα και τα έξοδά σας ανά κατάλυμα ή συνολικά, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας το άγχος.

Χαρακτηριστικά
Παρακολούθηση Εσόδων και Εξόδων: Καταγράψτε τα έσοδα και τα έξοδά σας με ένα κλικ, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών check-in/check-out των κρατήσεών σας. Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα τις διανυκτερεύσεις, τις πληρότητες και μοιράζει σωστά και αναλογικά τα έσοδα/έξοδα σε περιπτώσεις που μια κίνηση αφορά πάνω από ένα μήνα (πχ μια κράτηση που ξεκινά στα τέλη ενός μήνα και ολοκληρώνεται στον επόμενο, ένας λογαριασμός νερού που αφορά 2 μήνες κτλ).

Διαχείριση Εξόδων: Από τις μικρές επισκευές μέχρι τις μεγάλες αναβαθμίσεις, όλα τα έξοδα σας σε ένα μέρος.

Δυναμικά Γραφήματα: Τα οικονομικά σας δεδομένα "ζωντανεύουν" με αναφορές που σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα την απόδοση των καταλυμάτων σας και συνολικά της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

Εύκολη Χρήση: Δεν χρειάζεται να είστε γκουρού του Excel. Η εφαρμογή μας είναι τόσο απλή που θα την αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή.

Υποστήριξη και Επέκταση: Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια η περαιτέρω παραμετροποίηση χρειαστείτε σχετικά με την εφαρμογή μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ασφάλεια: Η εφαρμογή δεν συνδέεται στο διαδίκτυο, όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται και παραμένουν εντός του αρχείου. Μπορεί να είναι αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας, σε ένα στικάκι ή στο cloud, πχ στο Dropbox. Είναι συμβατή με τις desktop εκδόσεις του Excel, από την έκδοση 2010 και έπειτα.


Οφέλη
Εξοικονόμηση Χρόνου: Περάστε λιγότερο χρόνο με τους αριθμούς και περισσότερο χρόνο με τους επισκέπτες σας.

Ακρίβεια: Αποφύγετε τα λάθη και τις παραλείψεις με την εύχρηστη εισαγωγή και την αυτόματη ανάλυση των δεδομένων σας.

Βελτίωση Απόδοσης: Αναλύστε τα δεδομένα σας για να εντοπίσετε ευκαιρίες βελτίωσης και να αυξήσετε τα κέρδη σας.


Περιγραφή της εφαρμογής:

1. ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
Αυτό το φύλλο περιέχει όλα τα καταλύματά σας. Μπορείτε να προσθέτετε καταλύματα πατώντας το κουμπί προσθήκης και να ανοίγετε την αναφορά κάθε καταλύματος κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα" στα δεξιά του κάθε καταλύματος.




2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ
Εδώ ορίζετε τις κατηγορίες εσόδων και εξόδων σας. Η εφαρμογή παρέχει ήδη μερικές έτοιμες που μπορείτε είτε να κρατήσετε και να εμπλουτίσετε, είτε να τις διαγράψετε και να εισάγετε τις δικές σας.



3. ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Εδώ εισάγετε τις κινήσεις εσόδων και εξόδων ανά κατάλυμα. 

Επιλέξτε τον τύπο κίνησης που θέλετε να εισάγετε (έσοδο ή έξοδο) και πατήστε το αντίστοιχο κουμπί στην κορυφή του πίνακα. Στη συνέχεια επιλέξτε κατάλυμα από τη λίστα, επιλέξτε κατηγορία εσόδου/εξόδου, συμπληρώστε την ημερομηνία της συναλλαγής και τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης όπου απαιτείται (πχ στις κρατήσεις ή στους λογαριασμούς ΔΕΚΟ), εισάγετε το ποσό και τυχόν σημειώσεις. 

Κάνοντας διπλό κλικ στο Χ στα δεξιά κάθε εγγραφής, μπορείτε να τη διαγράψετε.





4. ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ
Εδώ βλέπετε τα έσοδα και τα έξοδα ανά μήνα, για το επιλεγμένο κατάλυμα. Μπορείτε να "τρέξετε" αυτή την αναφορά είτε από το φύλλο ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, με διπλό κλικ στο κουμπί "ΑΝΟΙΓΜΑ" κάθε καταλύματος, είτε απλά επιλέγοντας ένα κατάλυμα από τη λίστα στο φύλλο της αναφοράς.

Η εφαρμογή επίσης υπολογίζει αυτόματα και άλλους δείκτες, όπως τις ημέρες ενοικίασης ανά μήνα, την πληρότητα αλλά και τους μέσους όρους κάθε κατηγορίας.


5. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
Αυτή η αναφορά παρουσιάζει τα σύνολα όλων των καταλυμάτων. Χρησιμοποιώντας το timeline στην κορυφή της σελίδας μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει. 

Χρησιμοποιώντας τα slicers των καταλυμάτων και των κατηγοριών μπορείτε να φιλτράρετε τόσο το γράφημα όσο και τον πίνακα συνόλων στο κάτω μέρος.



Βίντεο της εφαρμογής:

Η παρούσα εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 190 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.


Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib