Post Page Advertisement [Top]




Στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν συνεχώς προκλήσεις στη διαχείριση των οικονομικών τους. Η χρήση του Excel και η ανάπτυξη custom εφαρμογών οικονομικής διαχείρισης μπορούν να προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα.

Η Δύναμη του Excel

Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα: 
Το Excel επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων φύλλων εργασίας που μπορούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ολοκληρωμένη καταγραφή των αναγκών καθώς αποτελεί εγγύηση ώστε να παραλάβετε μία απολύτως επιτυχημένη custom εφαρμογή Excel.

Εργαλεία Ανάλυσης Δεδομένων: 
Με τη χρήση συναρτήσεων, γραφημάτων και pivot tables, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναλύσουν τα οικονομικά τους δεδομένα και να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις. Επιπρόσθετα, για κάθε εφαρμογή μας αναπτύσσουμε εξειδικευμένο κώδικα προγραμματισμού VBA (μακροεντολές του Excel), ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια εύχρηστη, δυναμική, γρήγορη και ασφαλής εφαρμογή.


Custom Εφαρμογές Οικονομικής Διαχείρισης

Προσαρμοσμένες Λύσεις: 
Οι custom εφαρμογές μας σχεδιάζονται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και λειτουργικότητα.

Αυτοματοποίηση Διαδικασιών: 
Με την αυτοματοποίηση των οικονομικών διαδικασιών, εξοικονομείτε χρόνο αλλά μειώνετε και τα ανθρώπινα λάθη καταχωρίσεων.

Ενσωμάτωση με Άλλα Συστήματα: 
Οι custom εφαρμογές μας μπορούν να συνδεθούν και να αντλήσουν δεδομένα από άλλα συστήματα της επιχείρησης, όπως ERP και CRM, για παραγωγή αυτοματοποιημένων αναφορών.


Πλεονεκτήματα:

Βελτίωση Αποδοτικότητας: 
Με τη χρήση αυτών των εφαρμογών, οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και να ανταγωνιστούν πιο αποτελεσματικά στην αγορά, καθώς και να να διαχειριστούν σοφότερα τα οικονομικά τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Προσαρμογή στις Τοπικές Ανάγκες: 
Οι custom εφαρμογές μας μπορούν να προσαρμοστούν στις ειδικές ανάγκες και κανονισμούς της ελληνικής αγοράς.


Πώς θα αποκτήσετε κι εσείς μία custom εφαρμογή Excel για την επιχείρησή σας - ο τρόπος που δουλεύουμε:

1. Καταγραφή των αναγκών σας:
Είναι το πρώτο και σπουδαιότερο βήμα. Με βάση την καταγραφή που θα κάνουμε θα κατασκευάσουμε την εφαρμογή σας. Η καταγραφή των αναγκών και των προδιαγραφών γίνεται γραπτά και αποτελεί τόσο τον "αναλυτικό χάρτη" της εφαρμογής που θα κατασκευάσουμε, όσο και το εργαλείου ελέγχου της εφαρμογής που θα παραδόσουμε.

2. Κατάθεση προσφοράς:
Αφού καταγράψουμε τις ανάγκες σας, προχωράμε σε κοστολόγηση των εργασιών και σας στέλνουμε την οικονομική προσφορά μας, μαζί με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης (απο μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες). Με την αποδοχή της προσφοράς, και την προκαταβολή του μισού ποσού, ξεκινά η υλοποίηση της εφαρμογής σας.

3. Στάδιο υλοποίησης:
Παραμένουμε σε επαφή κατά την υλοποίηση της εφαρμογής για τυχόν αποσαφηνίσεις των επιμέρους λεπτομεριών της εφαρμογής αλλά και τυχόν προτάσεις βελτίωσής από τη μεριά μας.

4. Έλεγχος και παράδοση εφαρμογής:
Με το πέρας της υλοποίησης βλέπουμε και δοκιμάζουμε μαζί την εφαρμογή σας και κάνουμε τυχόν μικροαλλαγές και διορθώσεις, και στη συνέχεια εξοφλείται και παραδίδεται το πρόγραμμα προς χρήση.

5. Μετά την παραλαβή της εφαρμογής σας:
Συνεχίζουμε και υποστηρίζουμε τα έργα μας και μετά την παράδοσή τους. Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια βοήθεια τυχόν χρειαστείτε σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής αλλά και για μελλοντικές βελτιώσεις και επεκτάσεις.


Σας περιμένουμε να συζητήσουμε μαζί τη δική σας custom εφαρμογή excel! Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com!



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib